Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз имам кора на моето 145 колега,предпазва доста от боклуци,но от удари едва ли
    sigpic145 Qv

Comment

• таман миналия месец напраих картера сега пак спуках кутията же4е нз кво да правя

Comment

• Интересно колко много прецакани ... аз имам колата от 2 год. и 6 месеца и още не съм я праскал отдолу ... пък съм с пружинки ... дано да не ми се случва де ... " alfa boy Qv " тази кора за която говориш продава ли се нова по магазините
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• картер

Здравейте!Извинявам се ,ако по - напред някъде в темата пише,но е много нещо за преглеждане.Трябва да си сменям картера,понеже го правиха но си сълзи пак.Аз съм с двигател 1.4T.S. Въпроса ми е : съвместим ли е картера с някой от по - големите мотори и ако да с кой?! Благодаря предварително!!!
          Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

• Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
            Здравейте!Извинявам се ,ако по - напред някъде в темата пише,но е много нещо за преглеждане.Трябва да си сменям картера,понеже го правиха но си сълзи пак.Аз съм с двигател 1.4T.S. Въпроса ми е : съвместим ли е картера с някой от по - големите мотори и ако да с кой?! Благодаря предварително!!!
            1.4 ако не се лъжа бяха с 2 модела картери, метален и алуминиев. Алуминиевия стаа от другите мотори а металния не. За инфото обаче не съм сигурен
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              1.4 ако не се лъжа бяха с 2 модела картери, метален и алуминиев. Алуминиевия стаа от другите мотори а металния не. За инфото обаче не съм сигурен
              Малко извън темата,но да споделя: Та онзи ден,като вдигахме колата на подемника,с учудване видях,че моят картер е метален/ламаринен/ а не е както си мислих-алуминиев! Дали пък не е сменяван някога в Италия?!
              Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
              Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
              Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

• моят на старата 146-ца 98год. 1.4тс с пластмасовия капак беше с метален а на другите до 97-8год. са с алуминиев

Comment

• Време е да се похваля и аз...как ми заминаха 200лв. заради тоя картер...както си карам и се появи един издаден канал на една улица във Варна (кайсиева градина) и бум...се чу много гаден твърд удар и след 10мин ми светна лампичката за маслото отидох до най-близкият сервиз и ми стана лошо...тогава още не я бях купил алфата...но след 1 месец я купух...така и така взех да я оправям.

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                    Здравейте колеги,
                    разбирам че нашия клуб, на ТС 145ците, обладающи спукан/строшен картер, се е увеличил наскоро

до момента бяхме:
                    1. Бобо
                    2. Аз
                    3. Гиги

разбирам че и други са свършили това народополезно дело, все пак това си е повод най после да сменим маслото

да си казват кои са
                    колега вчерая го счупих за четвърти път първо го счупих при скок със около 120 двапати в канавка и вчера колата я качих цялата на тротоара тругнах да слизам бавно и леко и се призимих на един булдюр а ги гледаш всичките равни само един стурчащ и аз какво ще направим ще се призимим на него такаче мислим че сме много повече

Comment

• Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщение
                      колега вчерая го счупих за четвърти път първо го счупих при скок със около 120 двапати в канавка и вчера колата я качих цялата на тротоара тругнах да слизам бавно и леко и се призимих на един булдюр а ги гледаш всичките равни само един стурчащ и аз какво ще направим ще се призимим на него такаче мислим че сме много повече
                      Е през 2005-а бяха малко. И 145-ците ТС, и счупените картери.

пс: ако не си махнал планката, крайно време е да го направиш. Ти си направо шампион - 4 пъти....
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение

пс: ако не си махнал планката, крайно време е да го направиш. Ти си направо шампион - 4 пъти....
                        Тони и аз съм 4,даже и новия собственик успя един път
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Абе трябва да се внимава много, иначе гориш.
                          sigpic
                          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Толкова ли не може да се измисли една шина и да се приключи....

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                              Толкова ли не може да се измисли една шина и да се приключи....
                              ако исмислиш и направиш неколко аз ще ти купим една

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение

Е моя първи картер беше счупен доста години преди 2005 А до ден днешен цифрата на счупените картери от мен е станала двуцифрена Последно на Серес чичката ми счупи поредния картер
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X